top of page

Group

Public·60 members

(SE ONLINE@@@) FCK Raków direkte live 30 august 2023


En hjemmesejr over tyrkiske Galatasaray blev det store højdepunkt. Galatasaray, Tyrkiet 1-3 (u), 1-0 (h) Juventus, Italien 1-3 (u), 1-1 (h) Real Madrid, Spanien 0-4 (u), 0-2 (h) 2016/2017FCK ude trods kun et nederlagFCK havde en rigtig fin kampagne i 2016, hvor det faktisk kun blev til et enkelt nederlag i gruppespillet. Nederlaget blev indkasseret mod Leciester, men det var nok til at sende FCK ud af Champions League. FCK røg via en tredjeplads ind i Europa Leagues knockout-fase. Leicester, England 0-0 (h), 0-1 (u) Porto, Portugal 0-0 (h), 1-1 (u) Club Brugge, Belgien 4-0 (h), 0-2 (u) 2020/2021FCM spillede for tomme tribunerHavde det ikke været for coronapandemien, havde FC Midtjyllands Champions League-debut været et tilløbsstykke uden lige i Herning og omegn. Men desværre for Midtjylland blev kampene spillet for tomme tribuner - og desværre for dansk fodbold blev det kun til et enkelt point i de to sidste kampe.


I 2008 hentede nordjyderne et uventet point på mægtige Old Trafford, spillede en 'tenniskamp' i Spanien samt slog de skotske mestre. Celtic, Skotland 0-0 (u), 2-1 (h) Manchester United, England 0-3 (h), 2-2 (u) Villarreal, Spanien 3-6 (u), 2-2 (h) 2010/2011FCK skrev historie og gik videreDet bedste danske resultat i Champions League! FCK blev det første danske mandskab til at spille sig videre til knockout-fasen i CL. FCK var ubesejret i Parken med blandt andet et uafgjort resultat mod Barcelona, mens det også blev til to sejre over græske Panathinaikos. Chelsea blev dog endestationen i 1/8-delsfinalen.


FCK tabte ikke en eneste kamp hjemme i Parken, hvor sejren over United var den klart største merit, men alligevel måtte danskerne nøjes med en fjerdeplads i gruppen. Benfica, Portugal 0-0 (h), 1-3 (u) Celtic, Skotland 0-1 (u), 3-1 (h) Manchester United, England 0-3 (u), 1-0 (h) 2008/2009AaB stjal point på Old TraffordAaB's anden deltagelse i Champions League-gruppespillet blev en noget mere underholdende og succesfuld kampagne end første gang i 1995.


[LIVE SPORT###] FCK Raków Częstochowa live direkte 30


Shakhtar Donetsk, Ukraine 0-2 (u), 1-6 (h) Chelsea, England 0-4 (h), 2-5 (u) Juventus, Italien 1-1 (h), 0-4 (u) 2013/2014FCK direkte i gruppespilletFor andet år i streg havde de danske mestre garanteret en plads direkte ind i Champions Leagues gruppespil. Og i denne omgang var det FCK. Det så på forhånd svært ud i en gruppe med Juventus og Real Madrid, hvor specielt sidstnævnte ikke var til at lege med.


FC København har bevist, at de både kan og er villige til at gå i defensiv stealth-mode. De kan sagtens acceptere at forsvare denne hjem, og selv om de sikkert hungrer efter en storkamp og at vise publikum, at nederlaget til Silkeborg IF var en enkeltstående smutter, er præmien for samlet sejr her så stor, at det formentlig vil føre til en forsigtig tilgang fra værterne. Gæsterne skal heller ikke nyde noget af at komme buldrende, for så længe det stadig er 0:0, har de chancen for med et enkelt vellykket slangehug at udligne hele affæren. Vi tror, det bliver en tæt og målfattig kamp, og derfor går vi med højst to scoringer i Parken.


Holdet fra Vestegnen fik dog sat et markant aftryk med en flot sejr og dét Allan Ravn-mål mod Bayern München. Manchester United, England 2-6 (h), 0-5 (u) FC Barcelona, Spanien 0-2 (h), 0-2 (u) Bayern München, Tyskland 2-1 (h), 0-2 (u) 2006/2007FCK med storslået debutFCK tabte i kvalifikationen 1-2 i Parken mod Ajax. Københavnerne vendte dog hjemmebanenederlaget i returkampen, hvor en 2-0-sejr sendte FCK i gruppespillet for første gang.


- Hele København glæder sig - TV 2 - TV2 Sport


FCK - Raków: Odds & optakt den 30. august 2023Odds-forslag: Det skal ikke være kunst. Det skal være færdigt Fire af FCKs hidtidige fem europæiske kampe i sæsonen er endt med højst to mål. Alle tre udekampe (Breidablik 0:2, Sparta Prag 1:1, Rakow 0:1) har budt på højst to scoringer, mens det godt nok blev 6:3 mod Breidablik i Parken, men i seneste runde endte det målløst, da Sparta Prag var gæster. I seneste sæsons gruppespil blev det til to gange 0:0 og en gang 1:1 i Parken mod stærk modstand. Syv af Rakows ni europæiske udekampe i de seneste tre sæsoner er endt med højst to scoringer. Kun denne sæsons 3:0 ude mod estiske Flora og forrige sæsons afklapsning ude mod Gent på 3:0 har budt på flere end to træffere.


- Det er et stærkt kollektiv, vi skal op mod, og kampen i Polen var helt lige, selvom vi kom derfra med et rigtigt fornuftigt resultat. I Parken skal vi dominere med og uden bold og skabe en kamp på vores præmisser. Det ved vi, at vi kan, siger Lukas Lerager til FCKs hjemmeside. Røde lamperTil onsdagens udsolgte kamp i Parken må FCK-træner Jacob Neestrup se bort fra David Khocholava og Nicolai Boilesen, der begge er ude med skader.


Derudover er resten af truppen meldt klar til at rejse sig fra weekendens overraskende 3-1-nederlag til Silkeborg. - Selvfølgelig er det altid et wake-up call, når man præsterer dårligt, men vi har tabt kampe før - også med mig som cheftræner. Jeg synes, at vi har været gode til at rejse os efter. Det har vi tænkt os at gøre igen, siger han. Med en sejr eller uafgjort går FCK videre til CL-gruppespillet. Hvis FCK taber med et mål, skal opgøret i forlænget spilletid – og hvis københavnerne taber med to mål, skal de spille Europa League i efteråret i stedet for Champions League. Kampen spilles onsdag klokken 21, og her på sport. tv2. dk kan du følge med minut for minut i vores liveblog.


(SPORT TV*) København mod Raków live direkte 30.08.2023


1995/1996AaB med på et wildcardI sæsonen 1995/1996 var AaB som det første danske hold med i Champions League-gruppespillet. Nordjyderne tabte egentlig 4-1 til Dynamo Kiev i kvalifikationen, men det ukrainske hold blev nægtet adgang grundet en bestikkelsessag. Det blev dog aldrig den store oplevelse for AaB, der blot vandt en enkelt kamp. Nantes, Frankrig 0-2 (h), 1-3 (u) Porto, Portugal 2-2 (h), 0-2 (u) Panathinaikos, Grækenland 2-1 (h), 0-2 (u) 1998/1999Brøndby i mareridtspuljeDer kom tre af fodboldens største giganter op af hatten, da Brøndby for første gang var med i CL-gruppespillet. Gruppen var på forhånd dømt til at være "dødens pulje", og danskerne var ikke spået mange chancer.


FCK.DK | Officiel hjemmeside F.C. København | Byens hold


[direkte!] Raków mod København live direkte tv 22 august 202


- Hele København glæder sigFC København kan som det første danske hold kvalificere sig til Champions League to sæsoner i træk. Fest eller fuser? Det bliver afgjort onsdag aften, når FCK møder Rakow i den sidste Champions League-kvalkamp. - Vi har fuldt fokus på den opgave, fordi den er så stor, så vigtig og sæsondefinerende. Det er noget, som hele København glæder sig til, siger Rasmus Falk. Efter 1-0-sejren på udebane står FCK med en fornuftig mulighed for at spille sig i Champions League-gruppespillet. Det vil i så fald være første gang, at et dansk hold kommer med i det fineste europæiske selskab to sæsoner i træk. Se listen længere nede i artiklen.


[[TV](((] Rakow mod FCK direkte live 22 august 2023


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page