top of page

Group

Public·74 members

[SPORT TV=] FCK Raków live direkte tv 30 august 2023


((KIGGE PÅ>)) FCK Sparta Prag direkte tv 8 august 2023


Det var en tæt affære, der bar præg af opgørets store betydning. Det afspejlede sig særligt ved, at begge hold præsenterede en meget kompakt defensiv, som ikke tillod mange chancer. FCK trak det længste strå via et selvmål fra Rakow efter blot ni minutters spil. Det var et indlæg fra offensivspilleren Mohamed Elyounoussi, der tog en afretning og dermed snød Vladan Kovacevic i Rakow-målet. Det var ikke en skøn kamp, men det er FC København nok lige glade med. (Foto: © WALDEMAR DESKA, Ritzau Scanpix)Den polske hjemmehold fik i slutningen af første halvleg annulleret et mål for en snæver offside af VAR.


F. C. KØBENHAVN - RKS RAKÓW CZĘSTOCHOWA F. KØBENHAVN - RKS RAKÓW CZĘSTOCHOWA | EVENT | SOFABOLD Få det fulde overblik over hvad sport der sendes direkte/live på TV. Sofabold giver dig det fulde overblik med nem mulighed for at tilføje til din kalender. Stem på resultatet ved at klikke på kampKlik på kampe/events for mere info × Velkommen til Sofabold. dk Sofabold er en TV guide til sport på TV og Stream. Vores eneste formål er at give dig det bedste overblik over hvilken sport der sendes LIVE på TV og Stream, samt hvor.


[LIVE HD>>] FCK mod Rakow live direkte tv 30 august


[direkte!] Raków mod København live direkte tv 22 august


Polsk selvmål sikrer FC København godt udgangspunkt i


Polsk selvmål sikrer FC København godt udgangspunkt i første playoff-kampFC København vandt tirsdag 1-0 på udebane mod polske Rakow i første af to playoff-kampe om at komme i Champions League. FC København vandt tirsdag 1-0 mod polske Rakow i den første af to playoff-kampe om at komme i Champions League. (Foto: © Janek Skarzynski, Ritzau Scanpix)Det blev til en 1-0-sejr for FC København, da holdet på udebane mødte polske Rakow Czestochowa i den første af to kampe i den sidste kvalifikationsrunde til Champions League-gruppespillet tirsdag aften. Underlaget på Zaglebiowski Park Sportowy i Sosnowiec var glat og hurtigt, hvilket affødte mange fejl og boldtab undervejs i kampen.


++>>(Direkte-selive)**FCK mod Silkeborg nettet live


Sejren betyder, at FCK står med de bedste kort på hånden forud for returkampen, der spilles næste onsdag i Parken. Her bliver det endegyldigt afgjort, om FCK kvalificerer sig til Champions League. FCK satte sig på spillet fra kampens start og kom altså hurtigt foran. Mohamed Elyounoussis indlæg ramte Rakow-stopperen Bogdan Racovitan og snød dermed Vladan Kovacevic i målet. Efter scoringen kom Rakow bedre med og pressede FCK. I det 39. minut fik hjemmeholdet scoret, men målet blev efterfølgende annulleret af VAR grundet en meget snæver offside i opspillet. Stillingen ved pausefløjt var således 1-0 til Jacob Neestrups tropper. Efter pausen fortsatte Rakow med at jagte en udligning. Det var tæt på at lykkes efter 66 minutters spil, hvor indskiftede Sonny Kittel modtog bolden i en gunstig position efter et langt indkast, men tyskeren overplacerede sit skud.


FCK-lejren føler sig provokeret: - Det er en skandaleFC København-træner Jacob Neestrup mener, at kampstart mod Rakow burde være blevet udskudt grundet tordenvejr. - Det provokerede mig dybt, at kampen blev startet med det tordenvejr, der var. Ordene kommer fra Jacob Neestrup, der på pressemødet efter tirsdagens 1-0-sejr over Rakow Czestochowa rettede hård kritik mod UEFA og kampens dommertrio, der ifølge FCK-træneren burde have udskudt opgøret på grund af tordenvejr. - Var det sket i Danmark, havde jeg bedt spillerne om at gå direkte i spillertunnellen. - Hjemme i Danmark har vi haft eksempler på folk, der bliver ramt af lynet, og jeg synes, det er mangel på ansvar, at dommertrioen og UEFA ikke holdt kampen i 10 til 15 minutter.


Det må jeg ærlig talt sige, lyder det kontant fra FCK-træneren. Jonathan Richter er en af de danske fodboldspillere, der er blevet ramt af lynet under en kamp. Det skete i 2009. Efter hændelsen blev han genoplivet og fik senere den nederste del af sit venstre ben amputeret. Neestrup understregede desuden, at FCK-lejren forsøgte at råbe op om tordenvejret, der begyndte lige op til kampstart og varede ved et stykke ind i første halvleg. "De havde ikke styr på en skid"FCK-stopperen Nicolai Boilesen er også uforstående over for den fra officielt hold manglende ageren på tordenvejret. Den garvede forsvarsspiller kunne fra spillerbænken konstatere, at der overhovedet ikke blev taget hånd om situationen. - Jeg synes, det er en skandale.


Hvis du klikker på en kamp/event, kan du finde mere info, samt tilføje kampe/event til din kalender med ét klik. På kampe har du også muligheden for at give dit bud på resultatet. I vores kalendere kan du tilføje kampe automatisk til din kalender, som derefter vil blive opdateret med tider og TV info Med kan du anbefale kampe/events til andre brugere af Sofabold. Som registeret bruger på Sofabold, har du mulighed for at vælge favorithold og turneringer / sportsgrene - disse vil blive markeret med rødt på side, så du har det bedste overblik.


TV-guide og Live Sport i dag: Hvem sender hvad? Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet. dk Selvudelukkelse: rofus. nu | Spil ansvarligt | 18+ Herunder har vi samlet en oversigt over, hvilke kampe du kan se live på tv. Dækkede sportsgrene ses i fanebladene herunder, som du også kan bruge til at navigere mellem de forskellige sportsgrene. Vælg sport og øvrige valgmuligheder Benyt "Kontakt" i bunden af siden, hvis du har forslag, ris eller ros. Bemærk, at BetXperts TV-guide tager forbehold for eventuelle ændringer af sendeplanen.


FCK kamp i dag i TV - Se TV-guide med FC København herHer finder du et overblik over en enkelt FCK kamp i dag i TV. Herudover kan du også finde kommende kampe, som FC København skal spille. © TVsporten. dk – Fodbold i TV FCK i TV og live stream i dag Hvad tid spiller FCK i dag? Hvor vises FCK kampen i dag? Hvor kan man se FCK kamp i dag? Hvornår spiller FCK i dag? Disse fire spørgsmål er bare nogle af dem, du får besvaret via vores TV-guide over FC Københavns kommende kampe herover. Hvis du ikke har en TV-pakke, så er det også muligt at streame kampene.


Rakow var bedre end FCK: De havde én chanceArtiklen fortsætter efter annoncen Artiklen fortsætter efter indholdet 9' 0 – 1 FC København sikrede sig et godt udgangspunkt tirsdag aften, da det blev til en 1-0-sejr over polske Rakow i Champions League-kvalifikationen. Det holdt dog hårdt for københavnerne, som især i slutfasen blev presset helt i bund, men Jacob Neestrups tropper formåede at holde fast.


Det er Rakows keeper, Vladan Kovacevic, ærgerlig over, når man ser på kampens forløb. - Vi spillede rigtig godt. I anden halvleg dominerede vi FC København. Slutningen bekræftede, at vi var bedre end dem i dag. Artiklen fortsætter efter billedet Foto: Zbigniew Meissner/EPA/Ritzau Scanpix - Det her er fodbold. FCK havde én ren chance, og de scorede. Vi er nødt til at fokusere. Der er en uge til, at vi skal spille mod dem, og målet er at vinde kampen, siger Vladan Kovacevic ifølge UEFA. com.


[live sport] FCK Raków Częstochowa direkte tv 30 august


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page