top of page

Group

Public·60 members

[LIVE SPORT###] FCK Raków Częstochowa live direkte 30 august 2023


FCK-lejren føler sig provokeret: - Det er en skandaleFC København-træner Jacob Neestrup mener, at kampstart mod Rakow burde være blevet udskudt grundet tordenvejr. - Det provokerede mig dybt, at kampen blev startet med det tordenvejr, der var. Ordene kommer fra Jacob Neestrup, der på pressemødet efter tirsdagens 1-0-sejr over Rakow Czestochowa rettede hård kritik mod UEFA og kampens dommertrio, der ifølge FCK-træneren burde have udskudt opgøret på grund af tordenvejr.


Den polske hjemmehold fik i slutningen af første halvleg annulleret et mål for en snæver offside af VAR. Sejren betyder, at FCK står med de bedste kort på hånden forud for returkampen, der spilles næste onsdag i Parken. Her bliver det endegyldigt afgjort, om FCK kvalificerer sig til Champions League. FCK satte sig på spillet fra kampens start og kom altså hurtigt foran. Mohamed Elyounoussis indlæg ramte Rakow-stopperen Bogdan Racovitan og snød dermed Vladan Kovacevic i målet. Efter scoringen kom Rakow bedre med og pressede FCK.


Rakow live resultater, resultater, stillinger, FC København - Rakow Czestochowa live | Fodbold, PolenHJÆLP: Du er på Rakow live resultater siden i Fodbold/ Polen sektionen. Flashscore. dk tilbyder Rakow live resultater, slutresultater, delresultater, stillinger og kampdetaljer(målscorer, røde kort, oddssammenligning mm. ). Udover Rakow live resultater kan du følge mere end 1000 fodboldturneringer fra mere end 90 lande rundt omkring i verden på Flashscore. dk. Klik blot på landets navn i venstre side af hjemmesiden og vælg din turnering(liga resultater, nationale pokalturneringer, livescore samt andre turneringer).


Spiller for spiller, er FCK noget stærkere end Rakow Czestochowa, men til gengæld har polakkerne et meget sammentømret mandskab, der er svært at spille imod. Se FCK – Rakow online med live stream! FCK skuffede i lørdags FC København havde inden weekendens kamp imod Silkeborg gjort rent bord i Superligaen med fem sejre i fem kampe. Træner Jacob Neestrup havde valgt at rotere en del på holdet, da fokus selvfølgelig ligger på kampen imod Rakow, men det var alligevel et meget stærkt hold, der gik på banen lørdag eftermiddag. Det startede fint med Roony Bardghjis 1-0-scoring tidligt i kampen, men det var som om, at FCK stoppede med at spille efter en halv times tid. Silkeborg var hele tiden inde i kampen, og formåede også at skabe fint med chancer. Det gik galt lige inden pausen, da Pelle Matsson udlignede til 1-1. Det fortsatte efter pausen, hvor Silkeborg var det bedste hold.


- Var det sket i Danmark, havde jeg bedt spillerne om at gå direkte i spillertunnellen. - Hjemme i Danmark har vi haft eksempler på folk, der bliver ramt af lynet, og jeg synes, det er mangel på ansvar, at dommertrioen og UEFA ikke holdt kampen i 10 til 15 minutter. Det må jeg ærlig talt sige, lyder det kontant fra FCK-træneren. Jonathan Richter er en af de danske fodboldspillere, der er blevet ramt af lynet under en kamp. Det skete i 2009. Efter hændelsen blev han genoplivet og fik senere den nederste del af sit venstre ben amputeret.


Selvmål giver FCK godt udgangspunkt i sidste del af CL-jagt


[Se online<<<] Rakow FCK direkte tv 22.08.2023


Det var en tæt affære, der bar præg af opgørets store betydning. Det afspejlede sig særligt ved, at begge hold præsenterede en meget kompakt defensiv, som ikke tillod mange chancer. FCK trak det længste strå via et selvmål fra Rakow efter blot ni minutters spil. Det var et indlæg fra offensivspilleren Mohamed Elyounoussi, der tog en afretning og dermed snød Vladan Kovacevic i Rakow-målet.


- Jeg synes, det er en skandale. Det lød som om, der var sket en eksplosion på stadion på et tidspunkt. - De blev ved med at sige, at de holdt øje med det, men hvad holdt de øje med? De havde ikke styr på en skid for at være helt ærlig, siger Boilesen efter kampen. Rakow Czestochowa vs. FC København0-1Ft9' Bogdan RacovitanSelvmålEfterfølgende svarede den 31-årige stopper meget klart på, hvorvidt det føltes, som om økonomi blev vægtet over spillernes sikkerhed. - Det synes jeg, at det gjorde.


Selvmål giver FCK godt udgangspunkt i sidste del af CL-jagtFC København vandt tirsdag aften med 1-0 over Rakow Czestochowa i Champions League-playoff. Det blev til en 1-0-sejr for FC København, da holdet på udebane mødte polske Rakow Czestochowa i den første af to kampe i den sidste kvalifikationsrunde til Champions League-gruppespillet tirsdag aften. Underlaget på Zaglebiowski Park Sportowy i Sosnowiec var glat og hurtigt, hvilket affødte mange fejl og boldtab undervejs i kampen.


I det 39. minut fik hjemmeholdet scoret, men målet blev efterfølgende annulleret af VAR grundet en meget snæver offside i opspillet. Stillingen ved pausefløjt var således 1-0 til Jacob Neestrups tropper. Efter pausen fortsatte Rakow med at jagte en udligning. Det var tæt på at lykkes efter 66 minutters spil, hvor indskiftede Sonny Kittel modtog bolden i en gunstig position efter et langt indkast, men tyskeren overplacerede sit skud. FCK havde efterfølgende et par forsøg fra distancen, men her udeblev kvaliteten også. Mod slutningen fik Rakow presset FCK i bund, men gæsterne holdt stand og kørte 1-0-sejren i hus. FCK kan således drage hjem til Danmark med et godt udgangspunkt forud for returkampen.


Det endte utroligt nok 3-1 til Silkeborg, så FCKs første nederlag i denne sæson var en realitet. Man kan dog være ganske sikker på, at FCK-spillerne havde onsdagens kamp imod Rakow i hovederne, for den er sæsonens vigtigste. FCK skal tage initiativet imod Rakow FC København var bestemt ikke gode i Polen, men det var også en meget svær bane imod et stærkt hold. Alligevel viser det også kvalitet, at man tager en 1-0-sejr med hjem derfra. Man ser ofte i returkampe, at det hold, der skal frem for at jagte et mål, får initiativet i kampen, men det må FCK ikke tillade.


LIGE PÅ: Katastrofe hvis FCK ryger ud til polakker2023-08-22 07:00:00 CL 22. aug 2023 - 07:00 Det er en katastrofe, hvis FC København ryger ud til polske Raków Częstochowa, lyder det fra Oliver Lund i bold. dk-podcasten LIGE PÅ. Artiklen fortsætter efter annoncen Artiklen fortsætter efter indholdet - Vil det ikke være en katastrofe, hvis FCK ikke kommer videre fra det her? Sådan lyder spørgsmålet fra LIGE PÅ’s Lasse Fosgaard til den nye medvært Oliver Lund. - Jo.


Neestrup understregede desuden, at FCK-lejren forsøgte at råbe op om tordenvejret, der begyndte lige op til kampstart og varede ved et stykke ind i første halvleg. "De havde ikke styr på en skid"FCK-stopperen Nicolai Boilesen er også uforstående over for den fra officielt hold manglende ageren på tordenvejret. Den garvede forsvarsspiller kunne fra spillerbænken konstatere, at der overhovedet ikke blev taget hånd om situationen.


Følg live sport online - Stream sport på nettet - Viaplay


De er det bedste hold i Danmark og jeg synes, at det er det bedste FCK-hold, vi har set i en lang årrække. Jeg forventer, at FCK går videre fra de to kampe mod Raków. Tirsdag aften møder FC København de polske mestre fra Raków Częstochowa i en direkte duel om en plads i UEFA Champions Leagues gruppespil. En duel som københavnerne ifølge Oliver Lund skal vinde. Artiklen fortsætter efter billedet Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix - Jeg tror, det handler om for FCK-spillerne ikke at komme ned og blive kyst, men komme ned og angribe kampen. - Altså ikke være bange for at gå ud og angribe kampen og så simpelthen bygge videre på den gode stime, de har.


[[STRØM-]] Rakow mod FCK direkte tv 22 august 2023


FCK-lejren føler sig provokeret: - Det er en skandale - TV 2


LIGE PÅ: Katastrofe hvis FCK ryger ud til polakker


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page