top of page

Group

Public·71 members

[Na spletu!!] Slovenija Zelenortski otoki prenos v živo 30.08.2023


Začelo se je svetovno prvenstvo v košarki! Poglej si spored


Pravopis 8.0 – Pravila novega slovenskega pravopisa za javno


Najzavzetejši obiskovalci se tukaj lahko prepustijo tudi užitkom kopanja, ki je zaradi silovite narave res nekaj posebnega. Buracona je edina sodobno urejena turistična točka na otoku Sal – z zgrajenim turističnim objektom, v katerem so sodobno urejena stranišča, trgovina s spominki, bar in restavracija, kjer si lahko dokaj poceni privoščite tudi jastoga. Naravni bazen, ki ga je ob vulkanski obali oblikovalo morje, svetloba pa ga vsak dan še turkizno obarva. Odboj svetlobe ustvari poseben učinek, ki je postal ena najbolj organiziranih in obleganih naravnih znamenitosti otoka Sal. 4. Kite Beach Na jugu otoka, v neposredni bližini Santa Marie, je znamenita plaža s peščenimi sipinami, ki velja za rajsko točko vseh, ki so predani kajtanju.


Svetovno prvenstvo v košarki 2023 prenos v živo Slovenija


Sprehajanje med morskimi psi (Shark Bay) Nedaleč od solin se nahaja obala, kjer se zadržujejo rumeni morski psi, med katerimi se je mogoče sprehajati in jih opazovati od blizu. Za ta podvig vam domačini za 3 EUR ‘posodijo’ natikače, v katerih nato po vodi brodite nekaj metrov proč od obale, dokler ne srečate morskih psov, ki vam plavajo med nogami. Domačin, ki nas je spremljal, nam je zagotovil, da morski psi niso nevarni, ker so siti … Na srečo so nam med nogami plavali sami mladiči, saj veliki v plitvo vodo ne morejo … Nasvet: ni primerno za mlajše otroke.


PeoplesPlanetProject Members - People's Planet Project


Barvita zbirka strastnih privržencev tega adrenalinskega športa, ki prihajajo z vsega sveta, vsak dan oživi to belo peščeno plažo in jo napolni do zadnjega kotička. Na plaži je tudi bar in dobro založena izposojevalnica opreme ter možnost najema učitelja. Plaža Kite Beach, otok Sal, Zelenortski otoki. 5. Santa Maria Vas Santa Maria je najbolj turistični kraj otoka Sal. Leži na jugu otoka, ob njej pa se razprostira dolga peščena plaža s hoteli, ki so si na njej uredili svoja območja z ležalniki, senčniki in bari. Tudi večina resortov, tako kot naš Melia Dunas, je v okolici te vasi, kamor vsakodnevno vozijo hotelski minibusi. Santa Maria je nastala zaradi proizvodnje soli, ki so jo v 19.


KZS - #mojtim v drugem kolu SP v ponedeljek proti Gruziji


V beli solnici se je mogoče prosto sprehajati ali celo namakati, redkim turistom pa je na voljo tudi nekakšen ‘wellness’ in tuš. Tunel, ki vodi v notranjost kraterja. Veličasten razgled na kraterske soline. Hoja po solnih bazenih je zanimiva, a ne zdržiš dolgo – kristali so ostri, pa še koža začne hitro peči in srbeti. 2.


Live Station 2 4K 32CH dvojni trdi disk NVR | Anviz Globalno


V živo: Proti komu poleti na Japonskem? Najprej - Najdi.si novice


do 12. leta taksi: 20 EUR za prevoz z letališča do Santa Marie (30 min vožnje); 80 EUR za izlet po otoku; 3 EUR za prevoz od hotela do Santa Marie (3 km) Vreme: konstantne temperature zraka vse leto, in sicer od 25 stopinj januarja do 30 stopinj septembra. Morje je najtoplejše ob koncu septembra in v začetku oktobra, ko se segreje do 27 stopinj, najhladnejše pa od januarja do aprila, ko ima samo 20 stopinj. Ves čas piha topel saharski veter. Valuta: zelenortski eskudo CVE (1 EUR = pribl.


TOP 5 otoka Sal 1. Soline (Salines de Pedra de Lume) Na severovzhodni strani otoka se nahaja glavna znamenitost otoka Sal – edinstvene soline, ki so s podzemnim vdiranjem vode nastale v kraterju ugaslega vulkana. Pot do solin pelje mimo Espargosa, glavnega mesta otoka Sal, nato pa se po nekaj kilometrih odcepi od glavne ceste, kjer se po kamnitih ovinkih vzpne do kraterja, kjer je parkirišče. V notranjost kraterja se je treba sprehoditi skozi tunel, ki na koncu osupne s čudovitim razgledom na solne bazene, ki s svojo belo barvo ustvarjajo čaroben kontrast z bakrenimi odtenki vulkanske pokrajine.


stoletju začeli pridelovati in izvažati predvsem v Brazilijo, in sicer v solnih bazenih, ki jih je mogoče videti in obiskati še danes (Salinas de Santa Maria). Največ dogajanja v vasi je na lesenem ribiškem pomolu, ki je sicer napol polomljen, a se zato nihče ne vznemirja. Po njem ribiči vsako jutro s samokolnico vozijo svoj dnevni ulov, ki ga nato ponujajo obiskovalcem, a ti večinoma samo vedoželjno opazujejo njihovo ponudbo. Plaža in ribiški pomol v vasici Santa Maria, kjer se največ dogaja.


Live Station 2 4K 32CH dvojni trdi disk NVR | Anviz GlobalnoPregled izdelkov Live Station 2 je inteligentna shramba NVR ki ga je razvil Anviz. Ima povsem kovinsko ohišje in eleganten dizajn. Postavite ga lahko v IT SOBO, recepcijo podjetja in druga mesta, ki jih je enostavno upravljati. Naprava ima dva 8TB trda diska, ki lahko shranita do dva meseca lokalnega videa v realnem času. Naprava podpira dostop do 32-kanalne HD kamere, shranjevanje do 4K in podpira 4-kanalno hkratno predvajanje.


(ŠPORT V ŽIVO==) Slovenija Venezuela živo online 26 avgust 2


Slovenija - Zelenortski otoki : Svetovno prvenstvo v košarki


Zelenortski otoki - GOV.SI


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page