top of page

Group

Public·71 members

[[[Live HD<<]>>>>]] København mod Raków direkte tv 30 august 2023


[[STRØM!!!]] Raków mod København direkte tv 22 august 2023 f


[livestream tv@] Rakow FCK live direkte tv 22 august 2023


[Se online@] FCK mod Rakow direkte live 30 august 2023 (((tv


[[STRØM-]] Rakow mod FCK direkte tv 22 august 2023 for 17 ti


København vandt 1–0 ude over polske Rakow i den første af to playoff–kampe til Champions League. Københavnerne kom lidt heldig foran efter ni minutter, da et indlæg fra venstrekant Mohamed Elyounoussi blev rettet af og gik i mål. Jacob Neestrups mandskab var gode på bolden i første halvleg. Rakow kom dog bedre med mod slutingen, og de fik endda bolden i mål efter 39 minutter – scoringen blev dog efterfølgende annulleret for offside. Man skulle et stykke ind i anden halvleg, før der kom chancer – det var primært dueller og tekniske fejl på en glat bane denne aften. Rakow pressede mere og mere på, jo længere ind i kampen de kom. I overtiden var presset stort, men F. København holdte stand og vandt 1–0. Jacob Neestrups hold har dermed et stærkt resultat med ind i returkampen i Parken i næste uge.


[live stream] FCK mod Rakow direkte live 30 august 2023 aug


Kampen er slut! Kampen mellem Rakow og F. København endte 0-1 til københavnerne. 90'Gult kort til JelertGult kort til F. København. Det er højreback Elias Jelert, der får en advarsel for at trække tiden. 90'Fire tillægsminutterDommer Irfan Peljto har lagt fire minutter til anden halvleg. 90'Gult kort til FCKGult kort til F.


Sådan vandt FCK i PolenHvad skete der? FC København mødte den polske mester, Rakow, i den første af to kampe i den sidste kvalifikationsrunde inden gruppespillet i Champions League. Tak for nu! Med F. C. Københavns 1–0–sejr over Rakow siger vi tak for i aften. Tak, fordi I fulgte med her på siden! Billeder fra kampenFoto: Janek Skarzynski/Ritzau ScanpixFoto: Waldemar Deska/EPA/Ritzau Scanpix Foto: Waldemar Deska/EPA/Ritzau Scanpix Foto: Janek Skarzynski/Ritzau Scanpix Foto: Janek Skarzynski/Ritzau Scanpix FCK tager første stik mod RakowF.


Det er Orri Oskarsson, der får en advarsel for at diskutere for meget. 89'FCK bryder presF. København er lykkes med at bryde presset i de sidste par minutter. De sætter et godt angreb sammen, hvor angriber Jordan Larsson til sidst går til jorden i feltet, men dommerens fløjte er tavs. 86'Højlund på banenF. København har foretaget en udskiftning. Det er 18–årige Oscar Højlund, der kommer ind i stedet for midtbanespiller Rasmus Falk.


Til sidst kommer de helt op til Rakow–feltet. Er trykker Jordan Larsson af, men afslutningen mangler kvalitet og går langt over mål. 70'Hjørnespark til RakowHjemmeholdet får et hjørnespark. De spiller bolden kort, og Sonny Kittel sætter F. Københavns Orri Oskarsson, inden han laver et indlæg ind i feltet. Det er dog en F. København–spiller, der sætter hovedet på og header væk. 69'Elyounoussi tæt påF. Københavns venstrekant Mohamed Elyounoussi trækker ind i banen og sparker på mål. Hans forsøg bliver endnu engang rettet af, men denne gang laver Rakow-målmand Vladan Kovacevic en fin redning. 68'Kovacevic tæt på stor fejlRakow-målmand Vladan Kovacevic er tæt på at lave en stor fejl, da han laver en stopfinte på indskiftede Orri Oskarsson. Keeperen snubler lidt i bolden, men får det med sig og slipper med skrækken.


(TV>>>) FCK Rakow direkte live 30/08/2023


FCK.DK | Officiel hjemmeside F.C. København | Byens hold


CL-kvalifikation: Rakow - FC København - TV 2 - TV2 Sport


FC København – Rakow CzestochowaTV Nyheder Indstillinger Søg Favoritter Filter kalender Skift Live Score Menu You can toggle Live Scores displaying Betting Hent appen Indsend kamp Kontakt os Påmindelser Om TVsporten Annoncering Widget Arkiv TVsporten – Privatlivs- og cookiepolitik Tilbage 21:00 – onsdag 30 august Mere Tilføj som kalender E-mail påmindelse FC København Tilføj som favorit Champions League FC København Champions League • Fodbold Spil hosBet36518+ | Spil ansvarligt | StopSpillet. dk | ROFUS. nu Vises påTV3 +Viaplay.


[[TV<<<<]<<] Raków mod København live direkte 22 august


Højlund spillede senest en rigtig god kamp mod Hvidovre i fredags. 83'Rakow-presHjemmeholdet lægger et tungt pres mod FCK–målet. De har et længere angreb, hvor det spiller tæt rundt om FCK–feltet og sender flere indlæg ind i boksen. De får en god chance, men afslutningen mangler kvalitet. Foto: Janek Skarzynski/Ritzau Scanpix82'FCK i defensiv formationEfter indskiftningerne af Christian Sørensen og Nicolai Boilesen ligner det, at F. København er gået over i en defensiv 5–4–1–formation. 79'Begge hold skifter flereBegge mandskaber skifter flere spillere. Rakow skifter tre. F. København skifter to. Hjemmeholdet sender midtbanespillerne Ben Lederman og Srdjan Plavsic ind sammen med den store angriber Lukasz Zwolinski.


[live sport] FCK Raków Częstochowa direkte tv 30 august 2023


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page